Geen afbeelding beschikbaar

Boek of plan - Stap 1

De wijze waarop je met Vliegende Start een boek of plan realiseert, is inspirerend doeltreffend. Na de intake waarin we onderwerpen, indeling en auteurs vaststellen, volgt de schrijfsessie. Specialisten van je organisatie gaan onder onze regie schrijven aan een totaaldocument. De schrijfsessie is vaak op een inspirerende locatie. Tussen het schrijven door kunnen ideeën worden uitgewisseld en teksten afgestemd.

 

 

Intake & Brainstorm

Stap 2

Tekstschrijven

De teksten worden in de cloud geschreven en opgeslagen, onder regie van één of twee professionele tekstschrijvers van het Schrijfburo. Veel schrijvers vinden het prettig als ze hun tekst na de intensieve schrijfdag nog kunnen bijschaven. Na een nachtje slapen valt vaak pas op wat er nog ontbreekt, of beter kan. Die ruimte is er. In overleg kan men nog enkele dagen (of weken) aan het document werken.

Indien gewenst doen onze professionele tekstschrijvers vervolgens de eindredactie. Zij zorgen voor een kloppend, goed leesbaar en consistent geheel. En ze zetten letterlijk de puntjes op de i.

Stap 3

Onze vormgever maakt het plaatje compleet. Het boek of plan krijgt – uiteraard na afstemming – de opmaak die het past en smoel geeft. Liever een thematische look of combinatie van beide? Dat is geen probleem. Wij adviseren je graag en zorgen voor een perfecte uitwerking. Na afstemming is het verslag klaar voor productie. Of dit nu het drukken van je uitgave is, of het online brengen; wij kunnen het regelen. Net als de verspreiding.

Opmaak & Productie