Geen afbeelding beschikbaar

Uitnodiging en aanmelding - Stap 1

Stap 1 is het kiezen voor een verpakking van je uitnodiging: het middel. Kies je bijvoorbeeld voor een originele e-mailing, een webpagina in de stijl van het event, of een combinatie van beide? Wij adviseren je.

Ga je voor een webpagina, dan heeft deze een pakkend webadres nodig. Een domeinnaam die zich onderscheidt en gemakkelijk te onthouden is. Wij helpen je kiezen en kunnen de domeinnaam registreren. Uiteraard regelen we dan ook de hosting en heb je geen omkijken naar technisch regelwerk.

Middel & Domeinnaam

Stap 2

Design kiezen

Een eerste indruk is goud waard. Dat geldt ook voor een event. De uitnodiging is voor veel mensen die eerste indruk. En dus kiezen we samen met jou een mooi en overtuigend design. Volledig in stijl van het event.

Stap 3

Een online-uitnodiging heeft meer opties dan uitnodigen alleen. Zo kun je genodigden op voorhand al interessante informatie aanbieden. Door middel van bijvoorbeeld artikelen, feiten en cijfers, foto’s, infographics en video. Deze aanvullende content benadrukt niet alleen de waarde van je event, maar triggert ook tot aanmelden. Wij helpen je aan pakkende content.

Aanvullende content