Geen afbeelding beschikbaar

Website - Stap 1

Ook bij een website die vlot online moet, bespreken we eerst jouw wensen. Aan tafel of telefonisch. Naast wensen nemen we het doel van de website door. Echt opstijgen doen we met het kiezen van een domeinnaam. Een belangrijke binnenkomer. Heb je nog geen domeinnaam vastgelegd, dan doen wij dat voor je. Al wel gedaan? Dan bouwen we hierop verder. Uiteraard adviseren wij je hierin. Dat geldt ook voor de hosting van je website. We werken al jaren samen met een betrouwbare hostpartner, waarmee we alles tot in de puntjes regelen. Zo is je website snel en veilig in de lucht.

Domeinnaam & Hosting

Stap 2

Design kiezen

De tweede stap is de leukste. Samen bepalen we hoe jouw website eruit gaat zien! Ga je voor een design dat volledig aansluit op je huisstijl, of juist subtiel verwijst naar je bedrijf? De keuze is reuze en aan jou. Vliegende Start beschikt over verschillende functionele formats. Dit betekent dat de techniek en structuur van je website in hoofdlijnen al klaar staan. Dat scheelt je veel tijd en geld. Na het toevoegen van specifieke functionaliteiten zoals een Twitterfeed of contactformulier, komt het aan op de opmaak en uitstraling. Onze bevlogen webdesigners zetten je wensen om in een unieke website die prettig werkt op ieder beeldscherm.

Stap 3

Je website draait niet alleen op mooie functies en een goed design. Er moet ook wat te vinden zijn! Voor zoekmachines, maar bovenal bezoekers. Goede content is daarom essentieel. Hiervoor kun je gebruik maken van onze ervaren tekstschrijvers. Ze omschrijven doeltreffend de kern van je bedrijf of project en verpakken jouw boodschap op originele wijze. Met de juiste tone of voice komen je producten, diensten en unique selling points pakkend voor het voetlicht. Resultaat: een overtuigend geheel. Get ready for landing!

Content