Geen afbeelding beschikbaar

E-magazine of nieuwsbrief - Stap 1

Samen stellen we een beknopt redactieplan op. Wat wordt het thema van de uitgave? Wat willen we de lezer vertellen, en in welke vorm(en)? Vragen die er toe doen tijdens het opstijgen. Om je boodschap helder over te brengen, verdiepen we ons in jouw organisatie. We gaan om tafel, lezen ons in, en houden waar nodig interviews.

Input & Interviews

Stap 2

Tekstschrijven

Dan komt het aan op de inhoud. Onze tekstschrijvers zorgen dat jouw boodschap to-the-point is, maar verpakken deze even gemakkelijk is een sfeervol verhaal, scherpe column, analytisch artikel of andere tekstvorm. Heb je nog niet helder wat je wilt communiceren en op welke manier? Wij helpen je, als vliegende keep, zowel de woorden te vinden als de juiste tone of voice.

Stap 3

Het slotstuk is een passend design. Je kunt kiezen uit één van onze uiteenlopende formats. Ga je bijvoorbeeld voor grote sfeerbeelden, of misschien een glossystijl met meer ruimte voor tekst. En wat is de rol van video in je magazine? Uiteraard helpen wij je kiezen.

Al onze nieuwsbrieven en e-magazines zijn responsive. Dat wil zeggen dat het formaat zich aanpast aan het beeldscherm. Of dat nu een tablet, telefoon of pc is. Hierdoor kan de ontvanger altijd en overal jouw uitgave lezen. Wanneer beginnen we?

Design kiezen