Geen afbeelding beschikbaar

Verslag - Stap 1

Uiteraard nemen we eerst het event, jouw wensen en de mogelijkheden met je door. Eén van onze ervaren redacteurs vertaalt die in een bondig redactieplan. Volledig afgestemd op het gekozen medium. Zo kun je bij gedrukte media kiezen voor een mailing, krant, boekje of magazine. Maar verpakken we het verslag net zo gemakkelijk tot e-mailing, e-magazine of items voor je website. Het redactieplan geeft al een mooi beeld van het eindresultaat. Nu de invulling nog.

Ervaring leert dat een deel van de uitgave op voorhand realiseerbaar is. Zeker qua vormgeving, maar ook als het om inhoud gaat. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondinformatie over sprekers, bedrijven en onderzoeken. Resterende informatie vergaart onze redacteur tijdens het event zelf. Mogelijk bijgestaan door een collega-redacteur en fotograaf. Door te luisteren, sfeer te proeven en het stellen van de juiste vragen wordt alle informatie verzameld die nodig is. Waarna het tijd is voor een mooie uitwerking.

Middel & Verslaglegging

Stap 2

Tekstschrijven

Na het event laat onze redacteur zijn handen spreken. Met de juiste woorden, toon en stijl wordt de informatie opgetekend. Resulterend in één pakkend verslag, of in diverse aansprekende teksten. Maar net wat het (redactie)plan is.

Met goede teksten, foto’s en (mogelijk) filmpjes, kunnen ontvangers het event herbeleven. Ook zij die er niet bij waren! Maar, het geheel is meer dan een feest der herkenning. Zo wordt de lezer op handige wijze aanvullende informatie of producten aangeboden, waarmee het verslag een verlengstuk wordt van je event. En een mooi uithangbord van jouw organisatie.

Stap 3

Alle content is nu klaar. Tijd voor een passende opmaak van jouw uitgave. Uiteraard kan dat volledig volgens de huisstijl van je organisatie. Liever een thematische look of combinatie van beide? Ook dat is geen probleem. Wij adviseren je graag en zorgen voor een perfecte uitwerking. Nadat we alles hebben afgestemd, is het verslag klaar voor productie. Of dit nu het laten drukken van je uitgave is, of het online brengen; wij kunnen het regelen. Net als de verspreiding.

Opmaak & Productie